Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Care4Group

Ontstaansgeschiedenis

Care4 Group is een gespecialiseerd bemiddelingsbureau dat gekwalificeerde medewerkers inzet in de gezondheidszorg. Ons bedrijf is ontstaan op de werkvloer. Een verpleegkundige vond dat het in de sector zorg en welzijn zoveel beter zou kunnen op het gebied van kwalitatieve inzet van personeel, en heeft daarom in 2001 Care4Care opgericht. Vanuit daar hebben wij ons steeds doorontwikkeld om de kwaliteit van de inzet van extern personeel op een hoog niveau te kunnen houden en kandidaten beter te ondersteunen. En bovendien altijd een passend antwoord kunnen te geven op vragen uit het werkveld. Met de oprichting van Care4Flex en Care4Nurses zijn we in de loop van de jaren uitgegroeid tot de Care4 Group. Ook nu zitten wij nooit stil en blijven we vooroplopen op ontwikkelingen in de markt.

Samenwerking binnen Care4 Group

Care4Care, Care4Flex en Care4Nurses vallen onder Care4 Group en werken nauw samen om een passend antwoord te bieden op personele vragen uit de zorgmarkt.

Care4Care - Detacheringsbureau voor zorgprofessionals
Care4Flex - Uitzendbureau voor de sector Zorg en Welzijn.
Care4Nurses - Bemiddelingsbureau voor zzp’ers in de gezondheidszorg


Ben je benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij geloven in persoonlijk kennismaken om goed te kunnen aansluiten bij jouw kwaliteiten.

Samen zorg beter maken!

Missie

Care4 Group wil via onze eigen unieke formule en persoonlijke werkwijze kwalitatieve medewerkers inzetten bij zorginstellingen met als doel substantieel bij te dragen aan de continuïteit van de gezondheidszorg in Nederland.

Visie

Care4 Group draagt bij aan het verbeteren van de gezondheidszorg in Nederland door onze unieke, persoonlijke en mensgerichte service. Want in deze branche gaat het immers altijd om mensen! Onze service is tweeledig. Enerzijds profiteren zorginstellingen van de zorgvuldig geselecteerde zorgmedewerkers met de juiste kwalificaties en werkhouding. Anderzijds bieden wij onze medewerkers volop perspectieven: carrière- én opleidingsmogelijkheden. Zo waarborgen wij de kwaliteit en continuïteit van de zorg, voor nu en in de toekomst. Wij lopen voorop in de ontwikkelingen op het vakgebied van de personele dienstverlening, investeren op maat in onze medewerkers en leveren maatwerk aan onze opdrachtgevers.

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Op het moment zijn er geen vacatures.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren