Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Korint

Wij zijn hét bemiddelingsbureau voor (inter)nationale zorgprofessionals waar medewerkers met een zorgachtergrond iedere dag zoeken naar de beste kandidaten. We weten wat er speelt in de zorg. We werven talenten. We durven buiten de traditionele zorgkaders te denken. We zoeken niet alleen in Nederland, maar wereldwijd naar de beste kandidaten.

Sinds de oprichting in 2000 zoeken we zorgprofessionals in binnen en buitenland. We willen niet alleen dat deze mensen voldoen aan de competentie eisen, maar ook de juiste intrinsieke motivatie hebben. We gaan voor mensen die willen helpen en willen zorgen, omdat ze net als wij, de beste zorg willen bieden.

Met kantoren in Nederland, Duitsland, België, Zwitserland en Spanje hebben we de mogelijkheid om dichtbij jou in gesprek te gaan. En er is altijd iemand die in jouw taal het gesprek kan aangaan. En wat voor ons belangrijk is, dat jij je altijd welkom voelt. De Brabantse gezelligheid en de laagdrempeligheid van ons kantoor in Tilburg zul je dus ook in de andere landen ervaren.

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren