Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Hoe helpen wij je om de juiste kandidaten te vinden?

Zorgjob helpt zorg -en welzijnsinstellingen de juiste doelgroepen te bereiken.

Optimale vindbaarheid van de vacatures

Zorgjob is ontworpen om vacatures optimaal vindbaar te maken via Google en social media. Geïnteresseerde kandidaten worden bereikt via externe kanalen en direct naar uw vacatures en organisatiepagina geleid. Wij bieden de kandidaten de snelste weg naar een baan bij de juiste organisatie.

Wij zetten jullie vacatures op de kaart

Omdat kandidaten normaliter graag in hun eigen regio willen werken of specifiek willen vertrekken naar andere regio (riep iemand Cariben?), zijn alle vacatures GPS-gebonden. Hierdoor kunnen we ze eenvoudig op de kaart zetten en zijn ze ook terug te vinden via een plaatsnaam, regio of postcode. Het maakt het voor onze vacaturemelder ook eenvoudiger om alleen relevante vacatures naar de juiste kandidaten te mailen.

Wij zetten jullie organisatie op de kaart

Veruit de meeste werkzoekenden oriënteren zich eerst op de organisatie alvorens te sollicteren. Voor kandidaten is werksfeer, visie, cultuur en omgeving belangrijker dan ooit tevoren. Zorgjob biedt hiervoor mogelijkheden om uw organisatie als werkgever te profileren met bijvoorbeeld een YouTube video, links naar de bedrijfs-socials en een beschrijving van de missie en visie. Dit allemaal gecombineerd met de actuele vacatures van de betreffende organisatie.

Werven met de kracht van Google en social media

Zorgjob is ontwikkeld om eenvoudig te werven via Google for Jobs, Linkedin, Instagram en Facebook op eenvoudige wijze mogelijk te maken. Bundel jullie vacature-aanbod op Zorgjob en wij helpen jouw vacatures zeer precies gericht bij actieve en vooral latente werkzoekende onder de aandacht te brengen. Wij trekken regelmatig de aandacht via Facebook en Instagram en daarnaast beheren we een eigen groep op LinkedIn.

Vacatures aanbieden via een Jobfeed of XML

Handmatig vacatures plaatsen is bij ons erg gemakkelijk, maar het kan ook automatisch via je eigen ATS met een XML ofwel Jobfeed. Zorgjob is aangesloten bij Channable en Mimir en kan daarnaast nog andere formaten importeren. Dit scheelt je enorm veel knippen en plakken zodat jij tijd overhoudt voor je kandidaten.

 

Aanmelden Vacature plaatsen Contact
Vacature van de dag Obstetrie- en gynaecologieverpleegkundige
  • Alkmaar
  • fulltime
  • hbo
  • intermediair
Meld me aan Vacaturemelder
Altijd op de hoogte van actuele vacatures, deel je cv en wordt zo gevonden door werkgevers
Ervaringen van bezoekers Zorgjob.nl voor zorgprofessionals
Zorgjob.nl wordt gratis aangeboden voor alle zorgprofessionals die op zoek zijn naar een (nieuwe) baan of graag op de hoogte willen blijven van het actuele vacature-aanbod.