Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Staff Supply

Staff Supply is een vooraanstaand recruitmentbureau dat gespecialiseerd is in de zorgsector. We begrijpen dat de zorg een unieke en belangrijke sector is waarin gekwalificeerde professionals van cruciaal belang zijn.

Met onze diepgaande kennis van de zorgsector en ons uitgebreide netwerk hebben we toegang tot een breed scala aan zorggerelateerde banen. We bemiddelen in functies zoals verpleegkundigen, verzorgende en ander zorgpersoneel.

Dankzij onze sterke connecties met zorginstellingen en organisaties kunnen we de juiste match maken tussen werkgevers en kandidaten. We zorgen ervoor dat kandidaten voldoen aan de vereiste kwalificaties en ervaring.

Of het nu gaat om tijdelijke opdrachten, vaste posities of flexibele dienstverbanden, Staff Supply kan op maat gemaakte oplossingen bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van zorginstellingen en professionals. Ons doel is om waarde toe te voegen aan zowel werkgevers als kandidaten door middel van zorgvuldige en professionele werving en selectie.

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren