Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

CA Wondzorg

HET MEEST COMPLETE & PROFESSIONELE ADVIES VOOR WOND- EN STOMA- ZORG!

We bieden deskundig advies aan in verschillende niveaus van complexiteit. We helpen uw graag thuis, bij de praktijk of bij uw zorginstelling. U mag als patiënt, huisarts of zorginstelling een aanvraag doen voor een beoordeling voor wond en stoma zorg. Wij bieden gespecialiseerde behandeling, met de daarbij behorende gespecialiseerde middelen.

Bovendien hebben we ook:

C.A.Wondzorg stelt een professioneel onderbouwde indicatie volgens de landelijk gestelde normen opgesteld door V&VN.We maken gebruik van de OMAHA, NIC/NOC, Gordon systeem ter ondersteuning van het maken van de indicatie en het zorgplan. We hebben de mogelijkheden om de indicatie te stellen voor specialistische wondzorg of zorg in algemeen in samenwerking met uw zorginstellingen of thuiszorg organisatie.

Wij zijn een onafhankelijk bedrijf met een duidelijk doel: de kwaliteit van leven van onze patiënten verbeteren. We werken samen met uw familie, mantelzorg, bewindvoerder, huisarts of organisatie om een volledige oplossing te vinden van uw behoeften in thuiszorg.

We helpen onder andere graag:

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Op het moment zijn er geen vacatures.

Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren