Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Sherpa

Ieder mens heeft recht op een prettig leven. Een eigen woon- en werkplek waar je thuis bent. Vooruitzichten op een leuke, zinvolle dag. Een dag waar je anderen ontmoet. Zelf inhoud en vorm geven aan je leven. Natuurlijk is dat niet anders als je een beperking hebt.

Daarom ondersteunt Sherpa mensen met een beperking. Met ongeveer 1400 medewerkers en 600 vrijwilligers levert Sherpa diensten aan zo’n 1400 cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Een team van deskundigen biedt de begeleiding en ondersteuning die cliënten nodig hebben om volwaardig deel te kunnen nemen aan de samenleving.

Zij stellen het unieke in ieder mens centraal en werken professioneel, betrokken en in samenspraak met de cliënt en diens omgeving.

Ons aanbod

Sherpa ondersteunt mensen met een beperking, zodat zij zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren. Ruim 1500 medewerkers en 600 vrijwilligers gaan daarbij uit van de mogelijkheden van een cliënt, hoe klein ook. Iedereen is uniek en dat waarderen we.

Sherpa kenmerkt zich door een gedrevenheid in het werken voor en met cliënten. Die gedrevenheid zien wij ook graag terug in nieuwe collega’s. Kies je voor Sherpa, dan kies je voor een betrokken en dynamische organisatie waar veel te ontwikkelen is. Die ruimte krijg je maar pak je ook zelf op.

Sherpa hecht aan kwaliteit van zorg en daarom vragen wij bij indiensttreding naar originele diploma's, een Verklaring Omtrent Gedrag en eventuele verplichte registraties (bijvoorbeeld BIG of SKJ).

Naast het gewone salaris dat wij volgens de cao Gehandicaptenzorg aanbieden hebben we een uniek arbeidsvoorwaardenpakket samengesteld.

Arbeidsextra’s die wij bieden bovenop het in de vacature genoemde salaris:

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Op het moment zijn er geen vacatures.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren