Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Bravisziekenhuis

Ontdek hoeveel impact jij kunt hebben bij Bravis

Zorg is altijd in beweging, net zoals ons ziekenhuis. De innovaties volgen elkaar in een steeds hoger tempo op. Bravis ziekenhuis wil graag meegroeien in deze veranderingen. Om de komende jaren door te groeien naar het ziekenhuis van de toekomst, hebben we mensen nodig die het lef én de expertise hebben om onze zorg naar een hoger plan te tillen. Mensen zoals jij!

Jij maakt het verschil

Voor elk probleem bedenk jij een oplossing. Want jij hebt de ambitie om onze zorg naar een hoger plan te tillen. Je hebt niet alleen veel invloed op de inhoud van je werk, maar ook op de indeling daarvan. Zo kun jij werk en privé optimaal combineren.

Het Bravis ziekenhuis

Het Bravis ziekenhuis is een groot innovatief ziekenhuis met twee hoofdlocaties (Roosendaal en Bergen op Zoom), een buitenpolikliniek in Etten-Leur en meerdere Bravispunten in de regio. Vanaf 2029 zal alle ziekenhuiszorg worden verleend vanuit een nieuw ziekenhuis op locatie Bulkenaar (Roosendaal). Bravis heeft een verzorgingsgebied van circa 300.000 inwoners en biedt een breed palet van medisch specialistische zorg voor de regio West-Brabant. In het ziekenhuis werken 250 medisch specialisten, 3.000 medewerkers en 250 vrijwilligers. Wil je vanuit jouw passie invloed kunnen uitoefenen op de zorg van morgen? Dan ben je hier op de juiste plek. Want hier maken we morgen beter.

Pas jij binnen onze cultuur?

Bravis ziekenhuis is hard op weg om uit te groeien naar een zorgorganisatie die past bij de wereld van morgen. Om daar te komen hebben we ambitieuze mensen nodig. Idealisten die geloven dat zorg altijd beter kan. Nieuwsgierigen met de drive om nieuwe grond te verkennen. Pioniers die zich niet laten tegenhouden door de muren van het ziekenhuis. En optimisten, die de diversiteit in hun achtergrond, kennis en ervaring zien als de ideale voedingsbodem voor vernieuwing.

 

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Op het moment zijn er geen vacatures.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren